Benefit International B.V.

 

Het bedrijf

Het bedrijf

 

BenefitGifts neemt graag al uw wensen en ideeën met u door om samen tot een fraai eindproduct te komen. Een breed netwerk van leveranciers en een diverse klantenkring maken van BenefitGifts de ideale partner om u de kennis te ontlenen aan uw specifieke situatie.

 

De Website

BenefitGifts.nl is uw website voor originele en effectieve promotionele artikelen.  De producten op deze site zijn afkomstig van specialisten in hun veld. Dit staat garant voor een bovengemiddelde kwaliteit.

 

We streven naar transparantie. Daarom zijn alle prijzen inclusief stel en verzendkosten. U komt achteraf niet voor verassingen te staan.

 

Wanneer u een item bestelt, zullen we contact met u opnemen om de bedrukking te bespreken. Voor eenvoudige DTP werk zoals het zetten van uw logo wordt geen tarief berekend. Voor uitgebreid DTP werk nemen we graag contact op met uw reclame bureau. Zo bent u verzekerd dat er recht wordt gedaan aan uw huisstijl. Uiteraard kan BenefitGifts ook zorg dragen voor het ontwerp van het artwork. DTP werk wordt dan 1 op 1 doorberekend.

 

Voordat de order in gang wordt gezet krijgt u een werktekening toegestuurd. Bij akkoord wordt een definitieve orderbevestiging toegestuurd.

 

Overige Dienstverlening

Naast het assortiment producten dat u op deze website vindt, helpen we u graag bij het vinden van een product waarnaar u op zoek bent. Ook voor custom-made acties bent u bij ons aan het juiste adres.

Een goed geschenk is alles waardoor een ander zich beter voelt. Laat u inspireren door BenefitGifts